Zernikeplaats 244

3068 ZR Rotterdam


T 010 2600004

E info@maasbach-vloeronderhuod.nl


Wij zijn specialist in ons vakgebied en richten ons op het zakelijke segment. Onze klantenkring huisvest zich voornamelijk in Zuid- en Noord-Holland, maar uiteraard kunt u vanuit het hele land contact met ons opnemen.


Onze jarenlange ervaring en het blijven investeren in kennis maakt dat wij verschillende technieken beheersen. Wij investeren continu in nieuwe apparatuur, zodat wij hier altijd direct de beschikking over hebben. Door deze apparatuur en de verschillende technieken te combineren kunnen wij u de beste service bieden.


De mensen, waar wij mee samen werken, hebben een professionele instelling.  Zij zijn dus ook van onbesproken gedrag en in het bezit van de benodigde opleiding en kennis. Zij zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Wij hebben een goed netwerk opgebouwd, dat bewezen heeft aan

deze eisen te kunnen voldoen. 

Wij werken volledig volgens de Arbo norm en onze producten voldoen aan alle E.E.G. milieu- & verpakkingseisen. Onze materialen en apparatuur worden jaarlijks onderhouden en gekeurd.


In de afgelopen 14 jaar hebben wij een goede naam opgebouwd met tevreden klanten waar wij bijzonder trots op zijn. Bij referenties kunt u zien, dat zowel grote als minder grote bedrijven tot onze klantenkring behoren.


Natuurlijk kunt u via onze contactgegevens meer informatie verkrijgen of een geheel vrijblijvende prijsopgave aanvragen. Bel of mail ons voor terugkerende, eenmalige of spoedopdrachten. Wij maken graag tijd voor u om uw wensen te bespreken.